Wat hebben wij?

Kaartjes voor verschillende gelegenheden

Voor gelegenheden zoals geboorte, communie en huwelijk werken wij voor de kaartjes vooral samen met grote namen zoals Belarto, Buromac, Kaartjes en co, Kers op de taart kaartjes, Jef en Anna,...

Daarnaast specialiseren wij ons ook in het maken van eigen ontwerpen, die wij steeds creëren in samenspraak met en naar wens van de klant. Het grote voordeel van een eigen ontwerp, is dat het thema van het kaartje ook gebruikt kan worden bij de samenstelling van de doopsuiker.

Samenstelling en afwerking doopsuiker

Omdat wij zelf onze doosjes, labels en stickers drukken, kan het doopsuiker en het geboortekaartje in dezelfde lijn worden opgesteld.

Uiteraard is de keuze uit bestaande doopsuiker al veelzijdig, dus ook hier heb je een ruime keuze aan mogelijkheden. Onze voornaamste leveranciers zijn Vanhalst, Bacoma, Elaut, Marco, De makerij, Cp candles, ... Ook bij deze merken kunnen wij artikelen personaliseren.

Geïnteresseerd? In de fotogalerij kan je alvast enkele voorbeelden bekijken en hier vind je meer informatie over onze werkwijze.

Heb je vragen of wens je meer informatie?
Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs!
Wij helpen je dan met plezier bij het samenstellen van je doopsuiker en/of kaartjes.

Back to Top