Hoe werken wij?

Wat doen tijdens de zwangerschap?

Wij raden aan om rond week 22 alvast een kijkje te komen nemen zodat je rond week 25 kan bestellen of je eigen ontwerp kan samenstellen. Op die manier heb je voldoende tijd om alles rustig door te nemen, meerdere ontwerpen te bekijken en eventueel aanpassingen te laten aanbrengen.

Gepersonaliseerd geboortekaartje

Heb je graag een eigen ontwerp? Dan vragen wij een opstartkost van € 45,00. Van zodra wij dit ontvangen hebben, gaan wij van start!

Bij het creëren van een nieuw ontwerp sturen wij steeds meerdere proefjes door die we dan bespreken, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Hiervoor worden geen extra drukkosten aangerekend.

Drukken van de geboortekaartjes

Heb je je keuze kunnen maken uit de bestaande collecties? Dan vraagt het zetten van uw tekst minder tijd. Toch is een vroege bestelling altijd aangewezen omdat wij deze natuurlijk bij onze leveranciers moeten bestellen.

Onze drukkost bij geboortekaartjes komt, zowel voor het bedrukken van één zijde als twee zijden, op een éénmalig bedrag van € 65,00, ongeacht het aantal kaartjes dat je bestelt.
Dit bedrag wordt als voorschot betaald bij het plaatsen van de bestelling.

Doopsuiker kiezen

Kies je als doopsuiker voor een bestaande collectie of wil je graag een collectie op maat?
Ook dan moet je rekening houden met bovenvermelde termijnen. Verder heb je de optie om zelf je doopsuiker af te werken of het door ons te laten doen, zonder meerkost.

Bij een bestelling vragen wij steeds een voorschot van 50 % van het totaalbedrag. Bij een bestelling van doopsuiker én kaartjes, valt het vermelde voorschot van de kaartjes weg.

Wat doen bij de geboorte?

Heb je voor meer dan 250 euro kaartjes en doopsuiker besteld? Dan leveren wij deze geheel gratis te Herentals of Geel . Afhankelijk van het uur van de bevalling worden deze, of in de loop van dezelfde dag, of de dag nadien netjes bij jou geleverd. Levering Lier 10 euro, Mol en Diest 12,5 euro, Leuven 15 euro , andere 0,50cent/km boven 10 km!
De kaartjes en/of doopsuiker worden indien gewenst op een presentatiemeubel geplaatst, dat je geheel gratis (mits een waarborg) gedurende twee maanden kan gebruiken, na deze periode vervalt de waarborg. Hebt u na 15 weken het presentatiemeubel nog steeds in uw bezit dan vragen wij 10 euro huur per begonnen week! ( dit omdat wij onze presentatiemeubelen steeds voor een volgende nodig hebben om de volgende mama's en papa's niet teleurtestellen.)

Beval je niet in de buurt? Dan worden de kaartjes via Bpost verzonden, zodat je ze de volgende dag ontvangt (indien je niet 's avonds  of in het weekend bent bevallen). Afhalen is natuurlijk ook steeds mogelijk.

Doopsuiker kan meestal op voorhand afgewerkt en verzonden worden, zodat je deze tijdig hebt.

Voor de dag van de bevalling vragen wij om telefonisch met ons contact op te nemen en de nodige gegevens op sms te zetten zodat
er geen fouten gebeuren.

Heb je vragen, wens je meer informatie of wil je een bestelling plaatsen?
Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina.
Wij helpen je dan met plezier verder.

 

Back to Top